Campionate

Manchester United a pierdut la debutul lui Ten Hag în Premier League » Ronaldo, „omul invizibil”

+13 Foto
Manchester United - Brighton, în prima etapă din Premier League, live FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 August 2022

Manchester United a pierdut acasă cu Brighton, scor 1-2, în prima etapă a noului sezon de Premier League.

Cu Ronaldo pe bancă de la începutul partidei, Manchester United a avut o primă repriză de coșmar. Brighton a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Pascal Gross. El a primit o pasă perfectă de la Welbeck, la firul ierbii, și a trimis mingea în poarta goală. Mijlocașul „pescărușilor” a reușit „dubla” 9 minute mai târziu. March a șutat din unghi, la colțul lung, De Gea a respins, dar Gross a fost atent și a trimis mingea în poarta goală.

Ronaldo a fost introdus în minutul 54, însă nu a avut un impact în joc. Eriksen a avut o ocazie bună în minutul 66, dar șutul său de la mare distanță a fost respins în corner de portarul advers. La faza imediat următoare, „diavolii” au reușit să reducă din diferență, după autogolul lui Mac Allister. 

La a o fază încurcată în careu, portarul Sanchez a respins mingea din fața liniei porții, dar aceasta l-a lovit pe Mac Allister și a intrat în plasă. Faza a fost verificată de VAR, pentru un posibil fault al lui Dalot la portar, dar și pentru un ofsaid la Maguire, care ar fi influențat faza. În cele din urmă, golul a fost validat.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar Erik ten Hag a debutat cu înfrângere la Manchester United.

FINAL. Manchester United - Brighton 1-2

Manchester United - Brighton, echipe de start

Manchester United: De Gea - Dalot, Maguire, Martinez, Shaw - McTominay, Fred - Sancho, Eriksen, Bruno Fernandes - Rashford 
Rezerve: Heaton, Elanga, Garnacho, Garner, Malacia, Ronaldo, van de Beek, Varane Wan Bissaka 
Antrenor: Erik Ten Hag 

Brighton: Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Gross, Welbeck, Lallana
Rezerve: Steele, Colwill, Lamptey, Maupay, Mitoma, Mwepu, Sarmiento, Undav, van Hecke 
Antrenor: Graham Potter 

Cristiano Ronaldo, rezervă 

La primul său meci la Manchester United, antrenorul Erik Ten Hag l-a ținut pe bancă pe Cristiano Ronaldo până în minutul 54.

Vedeta portugheză a ratat aproape toată perioada de pregătire, iar la amicalul cu Rayo Vallecano a plecat de la stadion după ce a fost schimbat la pauză.  După meci, antrenorul Erik Ten Hag nu și-a ascuns frustarea și l-a criticat dur pe Ronaldo pentru gestul său.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.