Liga 1

Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”

Desley Ubbink, într-un meci cu CS Universitatea Craiova

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  Sunday, 07 August 2022

Olandezul Desley Ubbink (29 de ani) și brazilianul Erico da Silva (33 de ani) au lipsit din lotul echipei UTA la deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda cu numărul 4 de Liga 1.

Desley Ubbink a fost afectat de ratarea transferului la CS Universitatea Craiova. Oltenii au oferit 75.000 de euro pentru jucătorul batav, pretențiile arădenilor fiind mult mai mari, de 500.000 de euro. Olandezul a fost înlocuit cu Florentin Matei în echipa de start a meciului cu Sepsi.

Ilie Poenaru, despre absențele din UTA - Sepsi 

„Ubbink a venit cu o ușoară întindere la mușchii aductori din cantonament, a tras de el iar doctorii i-au recomandat câteva zile de repaus. A mai fost și acea ofertă de la CSU Craiova, iar jucătorul a suferit pe plan mental. Atât lui, cât și altora, UTA le-a întins o mână, clubul nu a făcut performanță, iar ei trebuie să înțeleagă că sunt datori”, a detaliat antrenorul Ilie Poenaru situația căpitanului de anul trecut al arădenilor. 

Un alt titular obșinuit care nu a fost nici măcar rezervă astăzi este fundașul central Erico, pe motiv că ar fi suferit o accidentare la un antrenament. În locul brazilianului a apărut Andrei Chindriș, adus în intersezon. 

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.