Liga 1

Mesajul lui Hagi pentru jucătorii vânduți la FCSB: „Clubul nostru asta face”

Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 august 2022

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul de la Farul Constanța, a vorbit despre Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, jucătorii vânduți la FCSB în această săptămână.

Cei doi nou-veniți la FCSB au debutat deja pentru roș-albaștri în egalul cu CS Mioveni, scor 1-1. Hagi consideră că Boboc și Radaslavescu au făcut un pas înainte odată cu transferul la echipa lui Gigi Becali.

Hagi, mesaj pentru Radaslavescu și Radu Boboc

„Noi suntem formatori prin definiție. Clubul nostru asta face. Avem nevoie să vindem pentru că producem foarte mulți, ne vin mulți din spate. Noi îi aducem pâna la un nivel, la un moment dat orice copil pleacă de acasă. Le urăm baftă, să se dezvolte, să lupte, sunt jucători valoroși. 

Radaslavescu e unul dintre cei mai compleți mijlocași din România. Un jucător care a venit la noi, a debutat, a ajuns titular. Joacă multe poziții. E educat, puternic, tehnic.

Boboc e un jucător mai cunoscut. Are nevoie de altă motivație, la fel ca Ciobanu. Au stat 10 ani aici. Important e să știi să vinzi, dar să rămâi puternic”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FC Botoșani.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.