Liga 1

Istvan Kovacs, corectat de VAR » Arbitrul nu văzuse un penalty clar în derby-ul Craiovei, dar a dictat apoi unul care n-a fost

+6 Foto
Faza primului penalty foto: captură Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 august 2022

FCU Craiova - CSU Craiova , în etapa #4 din Liga 1. Echipa lui Balint a primit penalty în minutul 38, după faultul lui Van Durmen la Markovici.

Atacantul a fost a împiedicat în careu de Van Durmen, dar Kovacs nu a dat nimic inițial. A fost chemat de VAR să revadă faza și și-a schimbat decizia.

>

Penalty cu VAR pentru CSU Craiova, în derby-ul cu FCU Craiova

Fără să aibă un joc strălucit în prima repriză, Universitatea Craiova a intrat la cabine în avantaj. Andrei Ivan a marcat în minutul 40, dintr-un penalty obținut de Markovic, iar Hanca a majorat scorul, tot din penalty.

Istvan Kovacs, arbitrul partidei, nu a observat faultul lui Van Durmen la atacantul echipei lui Balint și a lăsat jocul să continue. După câteva zeci de secunde, „centralul” din Carei a fost chemat la marginea terenului, unde a revăzut faza și a acordat lovitură de la 11 metri.

Kovacs a acordat și al doilea penalty pentru Universitatea Craiova

Kovacs a mai acordat un penalty pentru CSU Craiova, în minutul 45+1. Hanca a executat o lovitură liberă, mingea l-a lovit pe Bahassa, arbitrul a considerat că a fost henț și a arătat punctul cu VAR. Hanca a transformat lovitura de pedeapsă fără emoții, primul său gol în tricoul alb-albastru. Reluările au arătat însă că „centralul” nu a luat decizia corectă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.