Liga 1

Momentul ratat de camerele TV » Ce s-a întâmplat după golul marcat Hanca în derby-ul cu FCU Craiova

+10 Foto
Sergiu Hanca (30 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, a marcat din penalty în prelungirile primei reprize a derby-ului cu FCU Craiova, apoi a declanșat un mic meleu.

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 07 august 2022

Sergiu Hanca (30 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, a marcat din penalty în prelungirile primei reprize a derby-ului cu FCU Craiova, la scorul de 1-0 pentru formația lui, apoi a declanșat un mic meleu. 

FCU Craiova a fost formația mai activă în primele 45 de minute ale derby-ului de pe „Ion Oblemenco”, dar a fost pedepsită din două lovituri de la 11 metri, transformate de Andrei Ivan și de Sergiu Hanca

Conflict după golul marcat de Hanca în FCU - CS Universitatea

>

Imediat după ce a transformat lovitura de pedeapsă, fostul mijlocaș dinamovist s-a îndreptat spre galeria celor de la FCU Craiova și le-a făcut semn să tacă. A mers și în dreptul unei camere TV și i-a transmis un mesaj soției. 

Lorenzo Paramatti, fundașul celor de la FCU Craiova, a reacționat la gesturile lui Hanca și l-a contrat. A urmat un meleu, potolit rapid de „centralul” Istvan Kovacs.

VIDEO Atmosfera din Craiova, înaintea marelui derby local

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.