Liga 1

Ce a observat conducerea lui FCU Craiova la Marius Croitoru: „Cu alți antrenori nu se întâmpla asta”

Marius Croitoru, antrenor FCU Craiova/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 August 2022

Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a vorbit la GSP Live despre impactul antrenorului Marius Croitoru la echipă.

Oficialul oltenilor consideră că FCU Craiova este mai bună decât în sezonul trecut datorită lui Marius Croitoru.

>

Marcel Pușcaș îl laudă pe Marius Croitoru

„Încă nu se văd rezultatele, dar îmi place stilul acesta. Croitoru e muncitor, de când e la echipă nu am avut antrenament de mai puțin de 100 de minute. Antrenamentele lui sunt în jur de două ore. Cu alți antrenori nu se întâmpla asta.

Ce mă bucură e faptul că față de meciul din primăvară, am fost mai buni. Suntem pe drumul cel bun. Am avut 4 meciuri nu foarte ușoare, cu FCSB, CFR, CSU și Farul. Puteam obține mai mult și la FCSB și la Farul. Ne mai trebuie încredere, personalitate, poate 2-3 jucători pe anumite posturi, în special pe axul central.

Ce a putut să demonstreze Croitoru e că față de campionatul trecut, jucătorii au mai multă încredere. Față de sezonul trecut, Marius a adus în primul 11 un singur jucător, pe Duarte, în locul lui Kovacici, în rest sunt aceiași ca anul trecut. Sigur, s-au adăugat Chițu, Iancu, Bahassa, dar ei au evoluat mai puțin”, a declarat Marcel Pușcaș la GSP Live.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.