Liga 1

Istvan Kovacs, criticat de un fost arbitru important: „A fost numărul 1 în sens negativ. Nu poți să faci asta”

Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a comentat prestația lui Istvan Kovacs din meciul FCU Craiova - CSU Craiova 1-2.

Kovacs a dictat două lovituri de la 11 metri pentru echipa lui Balint în prima repriză. Mai întâi, el a fost corectat de VAR, după ce nu a văzut faultul lui Van Durmen la Markovici. Kovacs a lăsat inițial jocul să continue, dar a revăzut faza și a acordat penalty.

>

Apoi, înainte de pauză, Hanca a executat o lovitură liberă, mingea l-a lovit în cap pe Bahassa, în careu, dar arbitrul a acordat penalty considerând că mingea l-a șters pe mână pe acesta. Kovacs nu a revăzut faza pe monitorul VAR.

Adrian Porumboiu îl critică pe Istvan Kovacs, după FCU Craiova - CSU Craiova 1-2

„La primul penalty a fost o fază banal de simplă. Nu l-a acordat, s-au mai jucat trei faze între timp, putea să se marcheze. Cei din VAR au văzut că e penalty, el era țanțoș. 

La al doilea penalty, nici vorbă de henț, mingea îl lovește în cap. Nu cred că a văzut destul de bine. Probabil a trecut mingea razant cu brațul. Nu ai cum să sari la cap așa și să ții mâna pe lângă corp. Obligatoriu trebuia să revadă faza. Mi s-ar părea incredibil să fi fost anunțat de VAR și să fi decis că nu vrea să vadă faza”, a declarat Adrian Porumboiu, la Pro Arena.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.