Liga 1

Conducerea celor de la CFR, tiradă la adresa lui Iulian Călin: „Nu e corect să provoci un asemenea haos”

Iulian Călin/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, l-a criticat pe arbitrul Iulian Călin pentru prestația de la meciul clujenilor cu Chindia, scor 2-0, în etapa a patra din Liga 1.

Călin l-a eliminat pe Yeboah după faultul din minutul 67 la Ioniță. Atacantul a alunecat și l-a lovit cu piciorul în abdomen pe jucătorul Chindiei, chiar în fața băncii de rezervă. 

Dan Petrescu a protestat vehement și a văzut „roșu” din partea arbitrului Călin. Ulterior, în minutul 77, Debeljuh a fost eliminat pentru un cot aplicat în figura lui Celea.

Cristi Balaj critică arbitrul de la Chindia - CFR 0-2

Cristi Balaj, fost arbitru internațional, consideră că eliminarea lui Yeboah nu a fost corectă, iar deciziile lui Călin au provocat haos, motiv pentru care și Petrescu a fost eliminat.

„Acum vine acest meci în care Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen. Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. 

Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR? Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate.

Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect. 

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.