Stranieri

Nici Alex Cicâldău nu rămâne! Galatasaray vrea să-l împrumute » Ce s-a întâmplat duminică seara

Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 08 august 2022

Alexandru Cicâldău (25 de ani) a fost oprit în lotul lărgit al lui Galatasaray, dar n-a mai apărut pe foaia meciului nici ca rezervă, la 1-0 cu Antalyaspor, în prima etapă a campionatului turc. Ioan Becali îi caută echipă. Va ajunge tot în Italia, la fel ca Moruțan?

Cu un nou președinte și un nou antrenor, duetul Dursun Ozbek - Okan Buruk, Galatasaray continuă să facă transferuri, deși sezonul a început. 

„Lucas Torreira a fost mai ieftin decât Alex Cicâldău” 

Printre ultimii veniți, mijlocașul central Lucas Torreira, de la Arsenal. Site-ul turc SporX a observat că „a fost mai ieftin decât Cicâldău. Românul a costat 6,5 milioane de euro, uruguayanul 6”

6,5 milioane de euroa fost transferul lui Cicâldău de la Craiova la Galatasaray

Dacă situația lui Olimpiu Moruțan s-a rezolvat, fiind împrumutat până în 2023 la Pisa, în Serie B, Ioan Becali caută o soluție și pentru Alex Cicâldău

Nici el nu mai are loc în echipă, cu Okan Buruk pe bancă. Tehnicianul l-a inclus în lotul lărgit, de 25 de jucători, pentru deplasarea din Antalya (1-0), dar nu l-a trecut nici ca rezervă pe foaia meciului din prima etapă

Alex Cicâldău, dorit de Sampdoria. Galata cere 7,5 milioane

Președintele „Cim-Bom-Bom” ar vrea să-l împrumute și pe Cic, variantă acceptată de antrenor. Patru cluburi din Süper Lig îl vor pe „tricolor”, Karagumruk (echipa antrenată de Andrea Pirlo), Konyaspor, Sivasspor și Kasimpașa, însă mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar vrea și el în Italia.

800 de mii de euroeste salariul anual al lui Alex la Istanbul, contract până în 2025

Există o posibilitate în Serie A. Sampdoria, care îl curta în primăvară, ar insista din nou pentru el, potrivit Tuttosport. L-ar vrea definitiv. Numai că șefii Galatei ar fi cerut 7,5 milioane de euro, sumă considerată prea mare de gruparea genoveză.

4 goluri și 4 assisturiau fost cifrele „tricolorului” în 42 de meciuri la „Cim-Bom-Bom”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.