Conference League

FCSB închide de tot peluza la meciul cu Dunajska Streda » De ce nici copiii nu vor avea voie pe stadion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

FCSB nu va pune în totalitate în aplicare planul gândit de Gheorghe Mustață, liderul galeriei, la meciul retur cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League.

Clubul roș-albastru a primit o amendă de 50.000 de euro după meciul cu Saburtalo, când fanii au avut mai multe scandări rasiste și xenofobe. În plus, la partida de pe Arena Națională, peluza Sud, care este ocupată de obicei de galeria roș-albaștrilor, va fi închisă publicului.

FCSB va închide peluza la meciul cu Dunajska Streda

Gheorghe Mustață anunța ca în acea peluză ar urma să intre doar copii și femei, dar peluza va fi închisă complet. 

Motivul? UEFA permite, în ciuda sancțiunii, accesul copiilor în peluză, dar regulamentul FRF nu permite copiilor sub 14 ani să intre pe stadion fără un adult. Astfel, FCSB se teme ca forul european să nu considere că a încălcat sancțiunea și va închide complet acea zonă a stadionului.

„Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua”, spunea Gheorghe Mustață.

M-am reîntors (n.r. - în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? 

De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. - Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă?

 - Gigi Becali

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajksa Streda

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.