Liga 1

Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea: „Vă dau cuvântul meu de onoare!”

Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

În minutul 70 al partidei dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova, scor 1-2, Robert Săceanu, directorul sportiv al celor de la FCU Craiova, a fost surprins vorbind la telefon pe bancă. Adrian Mititelu a prezentat propria variantă a evenimentelor.

Pentru a doua etapă la rând, oamenii din staff-ul lui FCU Craiova au fost surprinși vorbind la telefon în timpul partidelor. Adrian Mititelu dă asigurări că nu i-a cerut lui Croitoru să schimbe vreun fotbalist. 

Adrian Mititelu, explicații despre telefoanele de pe banca lui FCU Craiova

„Vă dau cuvântul meu de onoare! Dacă am avut vreodată treabă cu cineva, i-am spus cu 3-4 zile înainte că vreau să joace cineva. Atunci, la meciul cu FCSB, erau discuții despre reluările la televizor. 

Acum (n.r. cu CSU Craiova) l-a sunat fiul meu pe Săceanu. Avea un delay de două minute la meci. A fost o fază pe care nu a văzut-o sau nu știu exact. L-a sunat pe Săceanu să întrebe ce s-a întâmplat. Nu a sunat pentru a schimba un jucător, vă dau cuvântul de onoare! 

Și eu am întrebat cu cine vorbea Săceanu. Am aflat-o tangențial. Îi asigur pe toți că nu se întâmplă așa ceva la noi”, a spus Adrian Mititelu, la Orange Sport.

VIDEO FCU Craiova - CSU Craiova » Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 45+1, după ce mingea l-a lovit pe Bahassa pe mână

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.