Liga 1

Gigi Becali, reacție comică atunci când a fost întrebat de noi transferuri la FCSB: „Dacă peștele e în mare, pun eu tigaia pe foc?”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre următoarele transferuri pe care le va face la echipă.

Deși a adus 8 fotbaliști în această vară, Gigi Becali nu se oprește aici. La finalul meciului cu Mioveni, finanțatorul roș-albaștrilor anunța că mai dorește un atacant. Acum, latifundiarul a anunțat într-un mod inedit faptul că pregătește mai multe transferuri dacă FCSB va trece joi de Dunajska Streda în Conference League.

„Nu m-am gândit. Păi, dacă peștele e în mare, pun eu tigaia pe foc? Stai să prind peștele și după aia pun tigaia. Dacă joi ne calificăm, ne gândim repede. În două zile aducem ceva. 

După aia, dacă ne calificăm în grupe, mai aducem ceva. Pentru că trebuie să întărim lotul, să avem două echipe. Una în Europa și alta în campionat”, a declarat Gigi Becali potrivit sport.ro.

FCSB - Dunajska Streda bate recordul de audiență

Dacă la meciul cu Saburtalo din turul 2 preliminar al Conference League pe Arena Națională au fost 25.227 de fani roș-albaștri, la jocul de joi seară cu Dunajska Streda recordul va fi depășit!

Conform informațiilor GSP, până duminică seară se vânduseră aproape 15.000 de bilete, iar numărul lor va crește semnificativ pe măsură ce se va apropia ora meciului. Mai mult, din experiența unor astfel de partide, în ziua partidei se vor forma cozi importante la stadion, o mare parte din fani preferând să le cumpere direct de la fața locului.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Dunajska Streda

>

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.