Liga 1

Parolişti

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişorenii n-au încurcat Ceahlăul sub Pietricica spre satisfacţia lui Iancu, care a anunţat curăţenia de “steluţe” din Liga 1.

Sezonul de vînătoare de “ste­lu­ţe” anunţat de Marian Iancu s-a des­chis la Piatra Neamţ. Dusan Uhrin jr. n-a lăsat loc de speculaţii şi a aruncat o formulă de titulari, cu doar trei plombe. Arman Karamian, Martinez şi Tibi Bălan au păşit în for­mula de start în locul lui Artiom, Abiodun şi Aliuţă, titularizarea lui Srhoj părînd normală, în condiţiile în care toţi ceilalţi închizători erau indisponibili.

Prima repriză a aparţinut gaz­de­lor, iar ocaziile au curs la poarta lui Pantilimon cu repeziciune Cristocea a încercat primul re­flex­ele goalkeeperului timişorean, cu o lovitură liberă de pe partea stîn­gă (8). Zece minute mai tîrziu, ex-stelistul s-a trezit cu mingea la picior, nestingherit, la 4 metri de poartă, după o centrare a lui Bă­des­cu. Şut sec şi 1-0 pentru moldo­veni (18). Iancu a zîmbit mulţumit, Liga 1 părea mai “curată”.

Nemţenii au vrut să-i mai adau­ge puţin înălbitor, aşa că nu au con­tenit asaltul. Doicaru a şutat din 10 metri în portar (22), secondat de Omo­duemuke, cu un şut sub bară, scos cu greu de Pantilimon. Rusmir a apăsat şi butonul de clătire cînd, cu un lob peste portarul bănăţe­ni­lor, a majorat diferenţa, pentru un 2-0 liniştitor (59). Timişorenii erau să încurce socotelile, lobul lui Mar­ti­nez găsind plasa porţii lui Mul­ţes­cu (75).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.