Tenis

Serena Williams a câștigat primul meci după 430 de zile » Raliuri cu răsuflarea tăiată la Toronto

FOTO: Facebook @NBOtoronto

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

Serena Williams (40 de ani, fără clasament) a învins-o pe Nuria Parrizas-Diaz (31 de ani, 57 WTA), scor 6-3, 6-4, și s-a calificat în turul secund al Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto.

Trecuseră 430 de zile de la ultima victorie a Serenei Williams, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros 2021, un 6-4, 6-4, împotriva lui Danielle Rose Collins.

Serena Williams, prima victorie din 2022

Astăzi, sportiva din Statele Unite ale Americii, a arătat bine din punct de vedere fizic, a servit excelent și a avut nervii tari în momentele-cheie ale disputei cu Nuria Parrizas-Diaz. Serena a salvat 7 dintre cele 8 mingi de break ale adversarei și a tranșat disputa în exact 2 ore de joc.

Câștigătoarea a 23 de trofee de Grand Slam a punctat și la capitolul artistic. La scorul de 6-3, 1-2, pe o minge de break a adversarei, a rezistat fantastic într-un raliu-maraton. L-a închis cu un forehand plat, în cross, din alergare.

În turul următor, Serena va juca împotriva câștigătoarei dintre Belinda Bencic (12 WTA) și Tereza Martincova (71 WTA).

Abia așteptam să revin pe teren. Îmi place aici, mă bucur că sunt la Toronto. Nu știam dacă voi mai avea ocazia să joc aici. Este grozav, chiar m-am distrat. Vă iubesc pe toți! 
- Serena Williams

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.