Stranieri

Valentin Gheorghe, gol superb în poarta lui Fenerbahce! Trecuseră doar 3 minute de la debut

+18 Foto
Valentin Gheorghe (25 de ani) a marcat un gol superb la debutul pentru Umraniyespor, în victoria obținută pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-2, Foto: Instagram @umraniyespor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2022

Valentin Gheorghe (25 de ani) a marcat un gol superb la debutul pentru Umraniyespor, în deplasarea cu Fenerbahce, la scorul de 1-2. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Valentin Gheorghe a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei. Extrema nu a avut deloc nevoie de acomodare și a marcat la 3 minute de la debutul oficial. 

Valentin Gheorghe, gol superb în Fenerbahce - Umraniyespor

Gheorghe a fost rezervă în deplasarea lui Umraniyespor de pe terenul lui Fenerbahce. A fost introdus în minutul 64, când formația din Istanbul conducea cu 2-1. La doar 3 minute distanță, fostul fotbalist de la FCSB a marcat un gol superb. 

A primit o pasă pe jos, direct din corner, și a șutat din prima. Execuția a trecut prin întreg blocul defensiv și a fost prea puternică pentru ca portarul Altay Bayindir să intervină. 

Nou-promovata a mai dat o lovitură la câteva clipe distanță, când Antonio Mrsic a transformat o lovitură de la 11 metri. 

Runda viitoare, duminică, 14 august, Umraniyespor primește vizita celor de la Antalyaspor.

Echipele și desfășurarea meciului Fenerbahce - Umraniyespor

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.