Stranieri

Roşu de furie

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a ratat finala Cupei UEFA, Mutu a pierdut ieri şi locul 4 de Ligă, fiind eliminat în final pentru proteste.

Mutu (foto) nu şi-a revenit din şocul te­ribil al eliminării la pe­nal­tyuri şi al ratării finalei de Cupă UEFA. A ce­dat ieri, în Sardinia, 1-2 cu Cagliari, şi a fost depăşită cu un punct de Mi­lan, pierzînd locul 4, ulti­mul ce duce în Champions League.

Încă din prima repriză, ata­can­tul român a fost agresiv. L-a lovit cu cotul pe Pisano, ce îl proteja pe portarul Storari. O fază pasibilă de judecat cu proba video. Şi înain­tea pauzei, a executat în zid o lo­vi­-tură liberă, dintr-o poziţie din care nu ierta. Golul lui Jeda a decis un handi­cap greu de recuperat.

Aproape imposibil, după ce Conti (51) a majorat diferenţa. Ori­cum, nu era o surpriză, Cagliari n-a pierdut acasă din 13 ianuarie San­­ta­na a reaprins speranţa, dar atît. Mutu a ajuns să se certe cu Pazzini. “Ma­re jucător, însă a fost insupor­ta­bil”, a comentat agen­ţia “Kata­web”. N-a mai apu­cat finalul. Aver­ti­zat de Farina pen­tru fault (90), el a luat şi al doilea “gal­ben” pentru pro­teste, “provo­cat de un arbitru care e bine că se va pensiona la vară”, cum a apreciat aceeaşi sursă. Vio­la a pierdut, Mutu ratează me­ciul cu fosta sa echipă, Parma. Şi, pro­babil, şi locul spre Liga bogaţilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.