Liga 1

Încă un nume important e pe făraș la Universitatea Craiova! Pe cine vrea Rotaru să dea afară

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 09 august 2022

Laszlo Balint a fost demis după 7 meciuri pe banca oltenilor, dar nu e singurul de care Mihai Rotaru vrea să scape. Marian Copilu, managerul sportiv al Universității Craiova, e următorul pe listă.

Eșecul lui Balint, două victorii, trei remize și două eșecuri în debutul sezonului, este și eșecul managerului sportiv Marian Copilu, omul care l-a propus și a susținut numirea lui în fața patronului Mihai Rotaru și a președintelui Sorin Cârțu. 

Marian Copilu, la un pas să plece de la Universitatea Craiova

Din informațiile Gazetei, nu Rotaru a negociat rezilierea cu Balint, ci i-a pasat această responsabilitate chiar lui Copilu. Gyuszi a refuzat inițial, însă azi dimineață a cedat, după ce a solicitat 6 salarii, respectiv 78.000 de euro, ca să plece. În final, potrivit DigiSport, s-ar fi ales cu 50.000 de euro. 

ProSport a dezvăluit că Marian Copilu ar urma să fie tras pe linie moartă, însă surse autorizate ale Gazetei Sportului susțin că măsura va fi mult mai aspră! Rotaru a decis că îndepărtarea lui Balint va fi urmată, la un moment dat, de debarcarea lui Copilu! 

Hotărât să se concentreze mai apăsat asupra altor proiecte de business, în construcții, Rotaru l-a adus cu surle și trâmbițe în ianuarie, convins că el și Cârțu se vor armoniza și vor rezolva împreună treburile curente ale clubului. 

Numai că noul manager, după ce și-a mutat biroul la cantonamentul din Lunca Jiului, și-ar fi depășit cu mult atribuțiile: „Întocmea programul de antrenament și dădea chiar indicații tactice! Tot el a avut un cuvânt greu de spus și la îndepărtarea lui Reghecampf”.

Rădoi, debut cu Zorya

Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi (ora 20:30), cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League. 

În tur, Craiova a fost învinsă, 0-1, astfel că Rădoi va avea o misiune dificilă în primul său meci. În Liga 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00.

VIDEO Totul despre CSU Craiova - Zorya

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.