Liga 1

Nicolae Dică primește și vești bune înainte de FCSB - Dunajska Streda! 2 titulari refăcuți intră din primul minut

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  marţi, 09 august 2022

Risto Radunovic s-a accidentat în meciul tur al FCSB cu Dunajska Streda, în vreme ce puștiul Octavian Popescu a acuzat probleme medicale după jocul cu CS Mioveni, însă amândoi au fost recuperați de staff-ul medical și vor fi titulari joi seară. 

Ziua și veștile bune pentru FCSB în tentativa de a se califica în play-off-ul din Conference League! Doi dintre fotbaliștii de bază în dreptul cărora existau semne de întrebare în privința folosirii lor pentru meciul retur cu Dunajska Streda au fost declarați apți de joc de către medicul vicecampioanei și vor apărea în formula de start a lui Nicolae Dică.

Risto Radunovic securizează partea stângă la FCSB

Risto Radunovic s-a ales cu o lovitură violentă în prima repriză din turul cu slovacii, iar la pauză a fost la un pas să fie schimbat. Cum însă se rupsese și Florinel Coman, muntenegreanul a ținut cu orice preț să rămână pe teren și aportul său în partea a doua a fost excelent: a pasat decisiv la golul lui Tamm, cu care FCSB a câștigat partida.

Ulterior însă s-a resimțit și nu doar că nu a putut să joace la Mioveni, sâmbătă, dar a și lipsit de la antrenamente. Eforturile echipei medicale a dat roade și, de marți, Risto a reluat pregătirea. Se va antrena normal și miercuri, iar joi seară își va relua locul în primul „11" pe partea stângă a defensivei.

Recuperarea lui e văzută ca o mare lovitură fiindcă postul de fundaș stânga ar fi fost în aer fără el. Boboc, noua achiziție, care a evoluat în ultima etapă, nu e trecut pe lista UEFA, Panțâru nu e refăcut, iar Sorin Șerban, ultima soluție, s-a dovedit a fi o alegere catastrofală în debutul sezonului.

Octavian Popescu e pregătit și el de FCSB - Dunajska Streda

Al doilea jucător pe care Dică va putea conta, deși avea dubii zilele trecute, e Octavian Popescu. El s-a accidentat în meciul de la Mioveni, dar în ciuda faptului că a avut probleme, a rămas pe teren până la final.

Și în cazul lui au existat temeri că nu va putea să fie bun de joc până joi, însă și el a fost recuperat, iar la ora returului cu Dunajska Streda va fi în formula de start. Singurul semn de întrebare în privința lui e postul pe care va evolua. Fie al doilea atacant, în cazul în care Coman va fi și el titular, fie va fi atacant lateral stânga, dacă Florinel va fi doar rezervă.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dunajska Streda

Târnovanu - V. Crețu (Haruț), Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.