Liga 1

De ce a fost numit Rădoi la Craiova înaintea returului cu Zorya: „Dacă se calificau, nu aveau motiv să-l dea afară pe Balint”

Laszlo Balint, fostul antrenor de la CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 august 2022

Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, a vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova.

  • Universitatea Craiova - Zorya Luhansk se joacă joi, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport
  • În tur, ucrainenii au câștigat cu 1-0

Fostul selecționer i-a luat locul lui Laszlo Balint, demis în aceeași zi cu prezentarea lui Rădoi. 

Declarațiile lui Gabi Balint despre numirea lui Rădoi pe banca lui CSU Craiova

Gabi Balint consideră că cei din conducerea Craiovei s-au grăbit să îl demită pe Laszlo Balint înaintea returului cu Zorya Luhansk, pentru că în cazul calificării nu ar mai fi avut motiv să-l dea afară.

„Mutarea s-a făcut repede pentru că dacă se calificau, nu aveau motiv să-l dea afară pe Balint. Lui Rădoi i-ar fi convenit să vină după meci, dar poate nu mai era posibil”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gabi Balint: „Rădoi e un bun motivator”

Gabi Balint a vorbit și despre calitățile lui Mirel Rădoi, pe care îl consideră mai otrivit pentru postul de antrenor decât de selecționer.

„Rădoi nu a reușit să ia o echipă și probabil nu a mai avut răbdare. Un antrenor nou vine cu altă motivație. Eu cred că se va impune la echipă. Echipa de club e cea mai potrivită pentru el. Cu naționala s-a grăbit. Sunt antrenori care pot să motiveze foarte bine. El e un foarte bun motivator”, a mai spus Balint, conform sursei menționate.

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.