Liga 2

A început răscoala în Ghencea! Ultrașii de la „Sud” s-au mutat sub oficială și dau tonul revoltei împotriva conducerii

+12 Foto
FOTO: Iosif Popescu (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 august 2022

Suporterii celor de la CSA Steaua au început protestele la adresa conducerii încă de la primul meci din noul sezon al ligii secunde. Duelul cu Metaloglobus din Ghencea a fost prilejul perfect pentru ca ultrașii din Peluza Sud să transmită un mesaj clar în direcția conducerii. 

Dezamăgiți că echipa lor nu va beneficia de drept de promovare nici în actualul sezon, un grup de ultrași din Peluza Sud a recurs la o decizie drastică. Aproximativ 100 de suporteri au luat hotărârea de a nu-și lua bilete în sectorul obșnuit pe care-l ocupau în peluză, preferând să se strângă la Tribuna I pentru a protesta la adresa conducerii. Aflați în lojă, șefii Stelei au putut auzi încă de dinaintea fluierului de start scandările ostile venite dinspre fani. 

+12 Foto
FOTO: Iosif Popescu (GSP)

Bichir, Barbu, Dîncu, demisia”, a fost unul dintre mesajele afișate de galerie. Țintele? Vasile Dîncu, ministrul Apărării, comandantul Răzvan Ștefan Bichir și Dragoș Barbu, un alt oficial important din club. „8 ani, 7 miniștri, 6 comandanți, pe Steaua când o promovați?”, a fost un alt mesaj arborat de galerie. 

CSA Steaua - Metaloglobus / imagini cu atmosfera din stadion + bannerele ultrașilor din Peluza Sud 

+12 Foto
FOTO: Iosif Popescu (GSP)
  • FOTO: Iosif Popescu (GSP)

Conform reporterilor GSP prezenți la stadion, 2.500 de spectatori și-au făcut apariția la confruntarea din Ghencea, estimare neoficială. 30.000 e capacitatea arenei din Ghencea.

VIDEO A început răscoala în Ghencea! Ultrașii de la „Sud” cer demisia conducerii

>
  • VIDEO: Iosif Popescu (GSP)

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.