Liga 1

Laszlo Balint, mesaj criptat după ce a fost dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint s-a depspărțit de Craiova după nici două luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 August 2022

Înlocuit cu Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova, Laszlo Balint nu a oferit vreo reacție publică până în acest moment, preferând însă să distribuie un citat motivațional pe contul său de Instagram. Acesta a avut mai multe jocuri de cuvinte în engleză, pe un fundal în care apare actorul Morgan Freeman. 

„Dacă eșuezi, nu renunța niciodată pentru că FAIL (n.r - eșec) înseamnă prima încercare în a învăța. Finalul nu e un final, de fapt. END (n.r - finalul) înseamnă că efortul nu moare niciodată. Dacă primești un «nu» drept răspuns, amintește-ți că NO (n.r - nu) înseamnă «următoarea oportunitate»”, a fost mesajul distribuit de Laszlo Balint pe contul său de Instagram. 

Balint avea zilele numărate în Bănie, iar marți a fost înlocuit cu fostul selecţioner al României. Parcursul modest, două victorii, trei remize și două eșecuri în debutul sezonului, a dus la tehnicianului de pe banca Universității Craiova după nici două luni. Balint avea un salariu de 13.000 de euro lunar și contract până-n 2023, cu opțiune de prelungire.

Duckadam: „Gestul lui Rădoi e lipsit de respect!”

Helmut Duckadam (63 de ani), fostul mare jucător al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a comentat numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universtății Craiova.

Fostul mare portar consideră că fostul selecționer a procedat greșit în momentul în care a acceptat să fie numit în aceeași zi în care Laszlo Balint a fost demis din Bănie.

„Mi se pare puțin lipsit de respect gestul lui Rădoi față de Balint. Nu mi se pare normal ca un antrenor să fie schimbat și celălalt deja numit. Eu sunt convins că Mirel Rădoi a vorbit cu domnul Rotaru înainte să fie demis Balint și a acceptat să fie pe bancă joi.

Altfel, cred că Balint rămânea. N-am zis că e urât sau bun, am zis că e lipsit de respect, nu e fair-play. Sunt convins că domnul Rotaru nu l-a dat afară pe Balint până nu a avut acceptul lui Rădoi”, a declarat Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Mirel Rădoi, primele cuvinte după instalarea la CSU Craiova: „Dacă nu existau probleme încă era Balint antrenor”

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.