Liga 2

Răzvan Zăvăleanu: „Nu negociem cu Mohammad Murad. Nu ne-a cerut niciun fel de document”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 august 2022

Deși Muhammad Murad susține că este interesat să investească la Dinamo și că a cerut mai multe informații legate de situația clubul, șefii „câinilor” spun că nu există în acest moment negocieri.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a declarat că formația alb-roșie este dispusă să discute cu orice investitor și susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere.

Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute

Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele. E departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând. 

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente. 

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz. 

Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare”, a spus Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Răzvan Zăvăleanu: „Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri"

Mohammad Murad a transmis zilele trecute că este dispus să preia frâiele clubului, explicând situația din punctul său de vedere, într-un live pe Facebook:

„Discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Încercăm să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție.

Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme. Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu.

Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, a spus Murad.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.