Campionate

Georgina Rodriguez s-a îmbrăcat cu o avere! Iubita lui Cristiano Ronaldo a etalat un outfit de DOUĂ MILIOANE €

+49 Foto
Georgina Rodriguez // foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 august 2022

Georgina Rodriguez (28 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (37), poartă haine și accesorii în valoare de aproximativ două milioane de euro în cea mai recentă postare de pe Instagram. 

Georgina Rodriguez nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona cei aproape 40 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

În cea mai recentă postare, iubita lui Cristiano Ronaldo poartă o ținută care a costat-o o avere.

Georgina Rodriguez a purtat haine și accesorii în valoare de două milioane de euro 

Specialiștii au analizat toate obiectele vestimentare și accesoriile Georginei și au concluzionat că valorează aproape două milioane de euro, conform publimetro.com.

Georgina s-a afișat cu o rochie albastră Stella McCartney în valoare de 1.900 de euro, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale LeSilla, cu un preț de 800 de euro.

Geanta Hermes costă considerabil mai mult, 20.000 de euro, iar bijuteriile saltă costul total spre două milioane de euro.

Fiecare dintre cele două inele purtate costă peste 700.000 de euro, iar ceasul Rolex cu diamante valorează peste 500.000 de euro.

Georgina s-a declarat în repetate rânduri pasionată de modă, inclusiv în documentarul Netflix în care este protagonistă, „Eu sunt Georgina”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.