Liga 2

“Unul pe meci”

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Eric şi-a stabilit norma de goluri pînă la finalul sezonului.

- Eric, ai reuşit o dublă, unde ţi-ai propus să ajungi?
- Am spus de cînd am venit în România că voi încerca să dau 15 goluri. Am un moral bun, pentru că am marcat de 4 ori în ultimele trei jocuri şi astfel am ajuns la zece goluri în campionat. E foarte simplu de acum încolo. Dacă voi mai da un gol pe etapă, voi atinge numărul pe care mi l-am propus. Oricum important este să promovăm, iar dacă voi reuşi să ating şi obiectivul propus, atunci o să fiu şi mai fericit.

- Aţi început greu cu Arieşul. De ce?
- A fost o prima repriză în care nu am jucat prea bine şi am fost supărat că nu am bătut bine nici cornerele şi nici loviturile libere. Nu mi-au ieşit execuţiile, însă bine că mi-a intrat pînă la urmă o execuţie şi am egalat. A fost un gol de moral, iar apoi cred că am dominat total.

- E o diferenţă de 10 puncte faţă de locul 3. Mai aveţi emoţii în privinţa promovării?
- Cred că dacă vom în­vinge miercuri la Tîr­go­viş­te, sîmbătă vom sărbători acasă promovarea după meciul cu FC Caracal. Atunci vom putea dansa samba!

- Pentru cine sînt cele două goluri?
- Un gol e pentru nepoţelul meu Iago, în vîrstă de un an şi trei luni, căruia îi voi duce DVD-uri cu meciu­rile mele să urmărească şi el ce goluri am dat la Mediaş şi al doilea prietenei mele Cosmina, pe care o iubesc foarte mult.

- Ce vei face din vară?
- Mie îmi expiră în vară contractul cu Gaz Metan şi chiar dacă am primit deja cîteva oferte, îmi doresc să rămîn la Mediaş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.