Conference League

Putem avea 3 echipe în grupe! Adversari accesibili pentru CFR Cluj, FCSB și Craiova în play-off-ul Conference League

CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe luptă astăzi pentru un loc în play-off-ul Conference League. Toate meciurile posibilelor adversare din turul următor sunt liveTEXT în această seară pe GSP.ro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 august 2022

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova s-au calificat în play-off-ul Europa Conference League și și-au aflat astăzi adversarii. Toate cele 3 reprezentante au șanse reale de a intra în grupe!

CFR Cluj vs. Maribor în play-off-ul Conference League

  • CFR Cluj, învingătoare la general cu 1-0 în fața campioanei din Belarus, Șahtior Soligorsk, o va înfrunta pe Maribor, campioana din Slovenia, în ultimul tur preliminar din Conference League.
  • Maribor va găzdui meciul tur, programat pe 18 august. Returul de pe 25 august va avea loc în Gruia.
  • În acest sezon european, Maribor a trecut de Șahtior Soligorsk (2-0 la general) în turul 1 preliminar din Champions League, a fost eliminată de Sheriff Tiraspol în runda secundă preliminară (0-1 la general) și a cedat în dublă manșă cu HJK Helsinki în turul 3 preliminar din Europa League, 0-2 tur, 0-1 retur.

Universitatea Craiova vs. Hapoel Beer Sheva în play-off-ul Conference League

  • CSU Craiova, care a trecut de Zorya (3-1 la general), va juca în play-off cu Hapoel Beer Sheva, vicecampioana din Israel. 
  • Meciul tur dintre CS Universitatea și Hapoel va avea loc la Severin, pe 18 august, iar returul, programat pe 25 august, în Israel.
  • Până în play-off-ul Conference League, Hapoel Beer Sheva a trecut de Dinamo Minsk în turul 2 preliminar, 2-1 în tur și 1-0 în retur, și de Lugano în turul 3, 2-0 în tur, 3-1 în retur.

FCSB vs. Viking în play-off-ul Conference League

  • FCSB a trecut de Dunajska Streda cu 2-0 la general în turul 3, și va juca în play-off cu Viking, echipa de pe locul 5 în Norvegia în acest sezon. 
  • Turul dintre FCSB și Viking se va juca la București, pe 18 august, iar returul în Norvegia, o săptămână mai târziu.
  • Până în play-off-ul Conference League, Viking a mai trecut de Sparta Praga în turul 2, scor 2-1 la general. Norvegienii au câștigat manșa tur cu Sligo Rovers din turul 3 preliminar cu 5-1, iar în retur au pierdut la limită, 0-1. 

VIDEO Marco Dulca, declarații după debutul la FCSB: „Mă bucur că am făcut pasul la această echipă”

>

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.