Liga 1

A auzit de bugetul uriaș de transferuri și i-a propus lui Mutu fotbalistul momentului din Superligă: „Îmi place foarte mult”

Baba Alhassan, numărul 8 la Hermannstadt // foto: Facebook @ FC Hermannstadt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 August 2022

Mihai Iosif (47 de ani), fost antrenor la Rapid, îl propune la clubul din Giulești pe mijlocașul Baba Alhassan (22), autor a 4 goluri pentru Hermannstadt în primele 4 etape ale sezonului.

Conducerea Rapidului i-a promis lui Adrian Mutu un buget important de transferuri până la finalul perioadei de mercato, de până la 5 milioane de euro, iar „Briliantul” a început să testeze piața pentru jucători pe care să-i aducă în Giulești.

Mihai Iosif, antrenorul căruia Mutu i-a luat locul pe banca Rapidului, i-a sugerat un nume. Este vorba despre ghanezul Baba Alhassan, mijlocaș central care aparține de Hermannstadt.

Mihai Iosif îi propune lui Adrian Mutu fotbalistul momentului din Superligă

Un jucător pe care i l-am recomandat cuiva de la Rapid - chiar vorbeam cu cineva de acolo despre el - este Baba Alhassan. I-am spus cuiva de la Rapid că îmi place de el încă din Liga 2.

Dacă nu mă înşel, e un jucător născut 2000 care mie mi-a plăcut. Am vorbit cu cineva de la Rapid că îmi place foarte mult de el. Dar nu s-a încercat aducerea lui, a fost doar o discuție”, a precizat Mihai Iosif la Orange Sport.

Un alt fotbalist din Liga 1 care l-a impresionat pe Iosif, antrenorul care a readus-o pe Rapid în primul eșalon, este Juan Bauza, mijlocaș ofensiv de la FCU Craiova:

„Și de Bauza am spus că îmi place. L-am văzut în Liga 2, la Csikszereda, în două, trei meciuri cu Rapid”.

Trecut prin academia lui Real Valladolid, Baba Alhassan a fost transferat de Hermannstadt în toamna lui 2020, după mai bine de un an în care a stat pe tușă.

VIDEO. Vasile Maftei, despre jucătorii doriți de Mutu la Rapid: „Și eu i-aș lua!”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.