Liga 1

“Nu s-a terminat”

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 05 mai 2008

Gigi Becali le promite prime enorme celor de la U Cluj pentru a opri pe CFR.

Gigi Becali a plecat mut de la stadion, dar s-a dezlănţuit la emisiunile televizate de specialitate. “Campionatul nu s-a terminat. Mai este o etapă, iar dacă se va juca pe bune, U Cluj ar putea să o încurce pe CFR. Uni­ver­si­tatea poate face spiritul românesc, Steaua, campioana României. Ce să facă, să se dea la o parte? Staţi li­niş­tiţi, va avea o motivaţie pu­ternică, milioane de «îngeraşi». U Cluj va primi un împrumut nerambursabil de la Uniunea Europeană. Ambiţia mea este ca să nu ajungă CFR în Liga Campionilor, dar dacă nu se poate, asta e! Steaua va merge ori­cum în Champions League şi de pe locul doi. Nu e un sezon ratat pentru noi, doar turul a fost ratat”, a de­cla­rat patronul Stelei la Fa­na­tik Show.

Becali a mai precizat că postul lui Lăcătuş nu este în pericol, chiar dacă roş-albaştrii nu vor lua titlul: “Lăcătuş rămîne antrenor la Stea­ua cît vrea el. N-am ce să-i reproşez. Poate alta era însă soarta meciului cu Dinamo dacă nu se răzgîndea şi începea cu Baciu fundaş dreapta şi cu Nicoliţă mijlocaş. A vrut să joace însă ofensiv, să dea gol, nu să se apere”.

“Sîntem la două meciuri de event şi depindem numai de noi. Am intra în istoria fotbalului românesc şi nu avem voie să ratăm această şansă”
Ioan Andone antrenor CFR Cluj

“De cînd sînt la club, am jucat 14 etape doar pe teren. Am pierdut cu 3-0, cu 4-0, am cîştigat în Giuleşti şi n-a murit nimeni. Aşa vom juca şi miercuri. E un meci special pentru suporterii noştri, dar sper să nu moară nimeni la finalul lui”
Anton Doboş preşedinte “U” Cluj

“Am avut doi-trei jucători «morţi». Steaua nu are valoarea de altădată. A avut nevoie de un egal şi n-a fost în stare să-l obţină. Voi schimba trei-patru jucători”
Gigi Becali patron Steaua

Posibilii adversari ai Stelei în preliminariile Ligii Campionilor

Dacă Steaua va încheia sezonul pe locul secund, va fi cap de serie în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Conform configuraţiei din acest moment în campionatele din Europa, pe lista posibililor adversari ai roş-albaştrilor se află următoarele 16 formaţii:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.