Conference League

Reghecampf, ghinion teribil în Conference League! Eliminat de Rapid Viena în minutul 112

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, luptă ACUM cu Rapid Viena pentru calificarea în play-off-ul Conference League. Manșa retur, începută la ora 21:30, a intrat în cele două reprize adiționale.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2022

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a ratat calificarea în play-off-ul Conference League. Rapid Viena a întors eșecul din tur, scor 1-2. Austriecii au avut 1-0 la finalul celor 90 de minute și au marcat golul decisiv în minutul 112.

Laurențiu Reghecampf a fost aproape să o readucă pe Neftchi Baku în grupele unei competiții europene, după o pauză de 8 ani. Azerii au eliminat-o miraculos pe Aris Limassol în turul II preliminar, 0-2 în Cipru, victorie 3-0 acasă, și au fost calificați până în minutul 67 al returului cu Rapid Viena. Marco Grull a înscris însă și a împins „dubla” în prelungiri.

Laurențiu Reghecampf, eliminat în turul III preliminar al Conference League 

Neftchi a început curajos reprizele adiționale, a avut o bară, dar a fost surprinsă de olandezul Ferdy Druijf în minutul 112. Împinși de un public senzațional, austriecii au gestionat bine ultimele secvențe și o vor înfrunta în play-off pe Vaduz, din Liechtenstein

Reghecampf se va concentra pe competiția internă. Trupa din Baku are în palmares 9 titluri în Azerbaidjan, dar unul singur în ultimul deceniu.

FINAL » Rapid Viena - Neftchi Baku 2-0 (1-2 în tur)

  • Au marcat: Grull 67, Druijf 113

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.