Liga 1

FCSB anunță încă două transferuri după calificarea în play-off-ul ECL: „El vine din afara țării”

+16 Foto
Primul „11” al FCSB-ului cu Dunajska Streda // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 August 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, anunță două transferuri iminente după calificarea în play-off-ul Conference League

FCSB a trecut de Dunajska Streda, 2-0 la general, și o va înfrunta pe Viking, locul 5 în Norvegia, pentru un loc în grupele Conference League. Cel mai probabil, Nicolae Dică va avea la dispoziție două nume noi pentru acel meci. 

Încă două transferuri la FCSB pentru grupele Conference League

„Suntem aproape de doi jucători. Unul vine aproape sigur, de celălalt cred că suntem aproape, dar nu mai depinde de noi, ci de el, dacă acceptă ceea ce i-am propus. 

Cred că vineri vom avea certitudinea cu unul dintre ei, iar cu celălalt până la sfârșitul săptămânii. Unul din campionatul intern, celălalt din afara țării.

Nu este vorba despre Ișfan. S-a pus problema doar înainte să vină David Miculescu. Sunt cumva pe același profil, iar noi suntem foarte mulțumiți de transferul lui David Miculescu”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

>

FCSB i-a mai transferat în această vară pe Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.