Liga 1

Dan Petrescu, mesaj clar pentru Nelu Varga: „Nu plec indiferent ce va fi!” » Clauza de reziliere îi betonează postul

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 August 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat că vrea să ducă la bun sfârșit contractul cu echipa vișinie, valabil până în vara lui 2024.

La conferința de presă premergătoare returului cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League, Dan Petrescu a afirmat că o despărțire de CFR Cluj nu este exclusă: „Voi sta acasă la următoarele meciuri din Liga 1, dacă voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”.

Pentru CFR a urmat o victorie la limită în retur, 1-0, și calificarea implicită în play-off-ul Conference League.

După meci, Petrescu a fost chestionat pe seama unei posibile despărțiri de campioana României. El a exclus vehement varianta demisiei.

Dan Petrescu: „Nu vreau să plec de la CFR Cluj, nu voi accepta nicio ofertă”

„Ca să stabilim odată lucrurile: mai am 2 ani contract. Nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil să conduc.

Nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară, nu am ce să fac. Indiferent de echipă, dacă pierzi un meci, nu se știe, dar eu nu voi pleca decât dacă voi fi dat afară.

Vreau să duc contractul la capăt, sper să reușesc. Știu că va fi greu, dar asta îmi este meseria”, a precizat Dan Petrescu.

În cazul în care conducerea clubului din Gruia decide să-i rezilieze unilateral contractul „Bursucului”, atunci va fi nevoită să-i achite acestuia clauza de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

CFR Cluj este la un pas de grupele Conference League. În play-off o așteaptă Maribor, campioana Sloveniei. În Liga 1, ardelenii sunt lideri, cu 9 puncte adunate în primele 4 etape.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.