Conference League

Gigi Becali, în extaz după ce 40.000 de fani au umplut Arena Națională: „Nu îți trebuie multă minte, asta e Steaua!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 August 2022

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, spune că prezența celor peste 40.000 de suporteri la meciul cu Dunajska Streda demonstrează faptul că echipa sa este Steaua.

  • La meciul CSA Steaua - Metaloglobus, din debutul ligii secunde, au participat doar 1.500 de fani, pe un Ghencea dezolant.
  • Aseară, pentru FCSB, la returul cu Dunajska Streda, au venit 40.457, într-o atmosferă entuziasmantă pe Arena Națională.
  • Scriptic, deciziile instanțelor au spus că FCSB nu e Steaua, dar practic, suporterii au altă părere și judecă actualul club al lui Becali așa cum o făceau și când se numea Steaua.

Becali nu aratat oportunitatea de a trimite noi „săgeți” către CSA Steaua, după ce meciul celor de la FCSB a fost sold-out, în timp ce „militarii” au avut o asistență dezamăgitoare la primul meci in noul sezon al Ligii 2. 

Gigi Becali: „Nu îți trebuie multă minte, asta e Steaua”

„Dacă 40.000 de oameni strigă «Steaua, Steaua, Steaua», atunci asta spune totul. E chestie de notoritate. Asta înseamnă o marcă, marcă notorie. Ce vrei mai simplu de atât?

Nu trebuie să ai multă carte. Pe care o recunoaște lumea că e Steaua? 40.000 de oameni aici, acolo au fost 1.000. Asta e Steaua. Nu îți trebuie multă minte”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

Numărul de spectatori spune totul » FCSB e Steaua!

Marți, 9 august. Ora 20:00. Stadion Ghencea. Joacă CSA Steaua. În Liga 2. Adversară e o echipă cu pretenții de play-off, Metaloglobus. E start de sezon. Stadionul e însă aproape gol.

Cel mult 1.500 de spectatori, marea lor majoritate în război cu propria conducere a clubului, căreia îi reproșează faptul că n-a rezolvat statutul juridic al societății, astfel încât formația lui Oprița să aibă drept de promovare.

Joi, 11 august. Ora 20:30. Stadion Arena Națională. Joacă FCSB, fosta Steaua. În turul 3 din Conference League. Adversară e o echipă submediocră a cupelor europene, Dunajska Streda, din Slovacia.

Stadionul e însă aproape plin, 40.457 de fani, cu excepția peluzei sud, care a fost închisă în urma deciziei UEFA, pentru scandările de la meciul cu Saburtalo, cele care au conținut apelativul „țigani” la adresa celor de la Rapid.

Gazeta Sporturilor a realizat două fotografii, cam din același punct al celor două arene, pentru ca această comparație, a prezenței publicului pe stadion, să aibă o și mai mare substanță în a arăta diferența imensă de apartenență a fanilor la cele două grupări.

Comparație între numărul de spectatori la FCSB - Dunajska Streda, respectiv CSA Steaua - Metaloglobus

>

Citește alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.