Liga 2

Cristi Borcea, mesaj tranșant pentru fanii lui Dinamo: „Galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină să conducă ei?!”

Cristi Borcea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2022

Cristi Borcea (52 de ani), fostul finanțator al celor de la Dinamo, știe care este motivul pentru care alb-roșiii nu reușesc să-și găsească un investitor.

Ajunsă în Liga 2 și fără mari șanse de a găsi un investitor puternic, Dinamo este în cel mai rău moment din istorie. Cristi Borcea crede că un motiv pentru care „câinii” nu reușesc să-și găsească un finanțator este reprezentat de faptul că ultrașii s-au implicat în deciziile clubului.

„Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar… 

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a declarat Cristi Borcea potrivit Prosport

VIDEO Ion Manu, amintirea meciului cu Dinamo în care Cămătaru câștiga Gheata de Aur

>

Citește alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.