Liga 1

Iasmin Latovlevici, gafă de amator în FC Argeș - FCU Craiova! Compagno i-a mulțumit și a înscris

FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 August 2022

Iasmin Latovlevici (36 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 3 al meciului dintre FC Argeș - FCU Craiova, înaintea golului de 0-1 marcat de Andrea Compagno (26 de ani).

Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din Liga 1, a comis o gafă total necaracteristică în minutul 3 al partidei la Pitești.

Iasmin Latovlevici, gafă în FC Argeș - FCU Craiova

Fundașul stânga a primit o pasă de la Cestor. Aflat la aproximativ 35 de metri de propria poartă, Latovlevici a încercat un procedeu nerecomandat, lucru care se predă la primele lecții din perioada junioratului. Nu doar că a trimis mingea în zona centrală, dar a făcut-o cu un exterior, extrem de lejer.

Andrea Compagno a fost pe fază și a șutat fără preluare, de la 11 metri. Intercepția a fost înlesnită și de apa care băltea în acea zonă a terenului. Gazdele de la FC Argeș au udat exagerat gazonul înaintea meciului.

Atacantul italian a ajuns la 4 meciuri consecutive cu gol în Liga 1, după reușitele cu CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova. 

VIDEO FAZĂ Liga 1. Fanii și comentatorii au răbufnit la Rapid - FC Argeș 2-1: „Ofsaid?! E incredibil ce a făcut VAR-ul!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.