Stranieri

Românii au făcut show în primul meci al sezonului din Serie B! Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în Parma - Bari

+11 Foto
Dennis Man (23 de anu) a marcat primul gol al sezonului 2022/2023 din Serie B, în minutul 3 al meciului Parma - Bari. Meciul a început la ora 21:45, liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe Sport Extra HD.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 August 2022

Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani) au marcat câte un gol pentru Parma în remiza de pe teren propriu cu Bari, scor 2-2, din prima etapă a sezonului 2022/2023. 

Parma a avut onoarea să fie gazda primului meci din noua stagiune. Fabio Pecchia, noul manager al „cruciaților”, i-a trimis din primul minut pe Dennis Man și Mihăilă, iar cei doi internaționali nu au dezamăgit.

+11 Foto
Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari

Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în Parma - Bari

Dennis a avut nevoie de doar 3 minute pentru a deschide scorul, cu o execuție elegantă, cu stângul, din interiorul careului. Oaspeții au egalat în minutul 11, dintr-un penalty cu repetiție, transformat de Antenucci. Michael Folorunsho a dus-o pe Bari în avantaj, dar la pauză s-a intrat în echilibru.

Cei doi internaționali români au fost cei mai activi de pe teren. Au colaborat în minutul 20, dar centrarea lui Man către Mihăilă a fost interceptată de portarul advers.

În prelungirile primei părți, Valentin Mihăilă a transformat în forță o lovitură liberă de la 18 metri. A tras prin zid, fără speranțe pentru Caprile.

Man a fost păstrat pe teren de antrenorul Fabio Pecchia până în minutul 71, în timp ce Mihăilă a fost integralist.

FINAL » Parma - Bari 2-2

  • Au marcat: D. Man 3, Mihăilă 45+1 / Antenucci 11 (pen.), Folorunsho 35

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.