Conference League

Istvan Kovacs, în centrul unui scandal internațional! Plângere la UEFA după meciul din Conference League

Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

Arbitrul Istvan Kovacs a fost reclamat la UEFA de Levski Sofia, după ce clubul bulgar a fost eliminat din preliminariile Conference League, anunță Sportal.bg

După 2-1 pe terenul maltezilor de la Hamrun, Levski a fost eliminată la penalty-uri, în retur, pe teren propriu.

Istvan Kovacs, reclamat la UEFA

Harmun a deschis scorul în minutul 78, iar bulgarii au egalat în minutul 90+1, prin Tsunami.  Imediat după golul bulgarilor a venit faza pentru care Istvan Kovacs a fost reclamat la UEFA.

Ce s-a întâmplat? Bulgarii susțin că atunci când maltezii au reluat jocul de la centrul terenului, atacantul Dodo se afla în jumătatea de teren a bulgarilor, fapt interzis de regulament. Kovacs și brigada sa, din care au mai făcut parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, nu au remarcat și au fluierat reluarea jocului.

Dodo, în jumătatea terenului lui Levski la reluarea jocului // FOTO: Sportal.bg

Mingea a ajuns la Dodo, care i-a pasat lui Camenzuli, iar acesta a făcut 2-1 și a trimis meciul în prelungiri. La penalty-uri, maltezii s-au impus cu 4-1 și s-au calificat în play-off-ul Conference League.

Levski Sofia s-a plâns la UEFA de Istvan Kovacs

Potrivit sportal.bg, conducerea celor de la Levski a depus o plângere la UEFA, cerând rejucarea partidei din cauza erorii lui Istvan Kovacs!

„Vă informăm că vineri 12 august, în termenul de 24 de ore, o echipă aflată sub conducerea directorului executiv Ivaylo Ivkov a depus un protest la UEFA solicitarea reluării meciului cu Hamrun, după o analiză atentă a cazului.

Au fost prezentate dovezile necesare privind o încălcare gravă a regulilor, comisă de arbitrul principal și asistenții săi, care a influențat rezultatul meciului. Cazul urmează să fie examinat de urgență de către Comitetul de Etică și Disciplină al UEFA”, se arată în comunicatul Levski.

VIDEO Adrian Mititelu, poveste cu Istvan Kovacs din vremea Cooperativei: „Am avut mici chestii cu el, toți îmi sugerau să fac ceva”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.