Liga 2

Schimbare la Dinamo » Cum va arăta echipamentul de joc pentru meciul cu Oțelul, după scandalul din prima etapă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

Dinamo se pregătește de al doilea meci din Liga 2, marți, cu Oțelul Galați, iar conducerea a rezolvat una dintre problemele pe care o aveau fanii.

  • Dinamo – Oțelul se joacă marți, la Clinceni, de la ora 18:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport 1, Prima Sport 1 și DigiSport 1

În victoria cu Progresul Spartac, 1-0, Dinamo a evoluat în noile echipamente, dar pe tricoul de joc nu se afla chipul lui Cătălin Hîldan, spre nemulțumirea fanilor și a lui Cristi Hîldan, fratele fostului jucător.

Cum va arăta tricoul de joc al lui Dinamo

Însă la următoarea partidă, cu Oțelul, problema a fost rezolvată. Astfel, imaginea cu chipul lui Cătălin Hîldan va reveni pe tricourile „câinilor”, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, potrivit Radio Dinamo.

Conducerea le-a explicat fanilor că echipamentul a sosit prea târziu pentru a putea fi personalizat la timp pentru primul meci.

Borcea atacă galeria lui Dinamo

 Fostul acționar Cristi Borcea (52 de ani) crede că Dinamo a ajuns în „B" din cauza implicării fanilor în viața clubului. „Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul. 

E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum. Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar… Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. 

Am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat", a declarat Borcea, potrivit Prosport.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.