Liga 1

Erik Lincar pune înfrângerea cu UTA pe seama ghinionului: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor ca atitudine”

Erik Lincar, antrenor U Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

UTA a câștigat cu U Cluj, în etapa #5 din Liga 1, scor 2-1. Eric Lincar, antrenorul ardelenilor, a pus înfrângerea pe seama neinspirației jucătorilor săi la finalizare.

U Cluj a rămas cu doar două puncte după 5 etape de Liga 1. Ardelenii au obținut două remize, cu FCSB , scor 1-1, și CS Universitatea Craiova, 1-1.

Declarațiile lui Lincar, după UTA - U Cluj 2-1

„Ne-am creat și noi niște șanse de a ajunge în fața porții. Nu am ce reproșa din punctul de vedere al atitudinii. Ei pun în practică ce le cer. Mai avem nevoie de momentele de sclipire ale jucătorilor, de inspirație. 

Eu sunt încrezător, trebuie să fim optimiști. Poate la un moment dat se întoarce norocul. Gorcea (n.r. - portarul) a greșit cu FCSB, dar apoi nu a avut evoluții slabe. 

A intrat Brănescu, jucător cu experiență, poate putea face mai mult la golul doi”, a spus Eric Lincar la Fotbal Show, emisiunea realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Nu am făcut un meci rău. Înfrângerea doare, mai ales că am luptat. Am pierdut încă 3 puncte, de acum contează doar rezultatul, nu jocul. Trebuie să băgăm mingea în poartă.

- Romario Pires, căpitan U Cluj

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.