Altele

Postarea lui David Popovici pe Facebook, după ce a spulberat recordul mondial: a citat un mare antrenor

+19 Foto
Davidi Popovici/ Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

După ce a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la CE de la Roma, David Popovici (17 ani) a distribuit un citat motivațional pe contul său de Facebook. 

  • David Popovici a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde
  • David Popovici a bătut recordul mondial deținut de brazilianul César Augusto Cielo Filho, încă din 2009, în perioada în care costumele de înot facilitau astfel de performanțe

La scurt timp după ce a devenit cel mai rapid înotător al tuturor timpurilor, Popovici a reacționat pe rețelele de socializare.

Citatul motivațional distribuit de David Popovici pe Facebook

Românul l-a citat pe unul dintre cei mai mari antrenori din baschetul american, regretatul John Wooden.

„Succesul vine atunci când ştii că ai depus întregul efort pentru a face bine şi pentru a deveni atât de bun pe cât eşti capabil să fii”, a fost mesajul distribuit de David Popovici pe contul său de Facebook.

Întreaga planetă e la picioarele lui David Popovici

Performanța lui David Popovici, record mondial doborât după 13 ani, a făcut imediat înconjurul planetei. State of Swimming a notat că David Popovici a devenit cel mai tânăr deținător al recordului mondial în „proba regină”, cea de 100 de metri liber.

Italienii de la Oa Sport nu s-au ferit de cuvinte: „David Popovici nu e om, e de pe altă planetă! A bătut recordul mondial la 100 de metri după 13 ani”.

Gazzetta dello Sport, cea mai importantă publicație din Italia, i-a dedicat un articol separat, poziționat în prima parte a site-ului. Are titlul „Cine e David Popovici, noul rege al probei de 100 de metri”, iar în el este prezentată filosofia de viață a fenomenului natației.

VIDEO. Cursa în care David Popovici a stabilit un nou record mondial

Citește și alte știri despre David Popovici:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.