Tenis

Schimbarea care a dus-o pe Halep în finala de la Toronto: „Lovea prea puternic” + Prima finală alături de Mouratoglou: „Sper la mai multe”

+7 Foto
Dominată în primul set, Simona a schimbat strategia și s-a calificat miraculos în finala de la Toronto. Dubla campioană la Rogers Cup, în 2016 și 2018, a fost tot un zâmbet în timpul interviului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o pe pe Jessica Pegula (28 de ani, 7 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4, și s-a calificat în finala turneului de la Toronto. Dubla campioană de Grand Slam va reveni în top 10 WTA.

  • În cealaltă semifinală, în această noapte, se înfruntă Beatriz Haddad Maia (24 WTA) și Karolina Pliskova (14 WTA).

Dominată în primul set, Simona a schimbat strategia și s-a calificat miraculos în finala de la Toronto. Dubla campioană la Rogers Cup, în 2016 și 2018, a fost toată un zâmbet în timpul interviului. 

Simona Halep, după calificarea în finala de la Toronto

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor din tribune. M-au susținut ca niște nebuni astăzi! Jessica este o mare jucătoare, dovadă că este în top 10. A fost o adevărată provocare. Am luptat până la sfârșit și am reușit. Sunt mândră de mine.

Am schimbat puțin tactica după primul set. Ea lovea foarte, foarte puternic. M-am redresat, am împins-o în spatele terenului și am reușit”, a spus Simona Halep, imediat după calificarea în finală.

Simona Halep, mesaj pentru Patrick Mouratoglou

Simona nu l-a uitat nici pe antrenorul Patrick Mouratoglou. Francezul a revenit alături de ea încă din faza „sferturilor”, după o vacanță petrecută în Grecia.

„E prima noastră finală împreună. Sper să avem multe. Îi mulțumesc că a fost de partea mea și că m-a motivat să lupt, m-a ajutat să câștig. E grozav să îl am în echipa mea”, a transmis Halep.

VIDEO Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep: „De acolo i se trage tot

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.