Liga 1

Gică Popescu despre acuzațiile lui Săpunaru: „Petrolul a jucat pe același gazon”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

Petrolul a câștigat cu Rapid, scor 1-0, într-un meci din etapa #5 din Liga 1. Gică Popescu, oficialul Farului, i-a răspuns lui Săpunaru, după ce acesta a acuzat starea gazonului de la Ploiești.

La finalul meciului de pe „Ilie Oană”, căpitanul celor de la Rapid a vorbit în termeni duri despre gazon: „Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal”, a spus Săpunaru la Fotbal Show, emisiunea realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Gică Popescu îi răspunde lui Săpunaru

„Săpunaru era puțin iritat. Eu știu că gazonul de la Ploiești e printre cele mai bune din Liga 1. Poate în seara asta nu a arătat cum știam eu. Dar mingea sărea. Și Petrolul a jucat pe același gazon până la urmă”, a declarat Gică Popescu în studioul Fotbal Show..

Apoi, fostul mare internațional a vorbit și despre strategia defensivă a celor de la Petrolul, criticată de asemenea de Săpunaru.

„Fiecare antrenor își gândește strategia în funcție de echipa pe care o are. Probabil că antrenorul de la Petrolul a considerat că dacă se apără în 5-4-1 poate obține un rezultat bun. Și a obținut”, a mai spus Popescu.

VIDEO Grozav a marcat singurul gol al partidei Petrolul - Rapid, după o gafă uriașă a lui Moldovan

>

+22 Foto
Moldovan a scăpat mingea în poartă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.