Liga 1

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica în Petrolul - Rapid 1-0: „Luați evoluția lui și o sa vedeți de ce a câștigat Petrolul. A dat totul până la epuizare!”

+22 Foto
Jucătorul remarcat de Mihai Stoica în Petrolul - Rapid 1-0: „Luați evoluția lui și o sa vedeți de ce a câștigat Petrolul. A dat totul până la epuizare!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2022

Petrolul Ploiești a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în runda cu numărul 5 a Ligii 1. Gheorghe Grozav (31 de ani) a decis „Primus Derby”, cu largul concurs al portarului Horațiu Moldovan (24 de ani).

Managerul rivalei FCSB, Mihai Stoica, a comentat evoluția rapidiștilor și a remarcat atitudinea ploieștenilor.

„Meciul a fost subțire, atmosfera i-a dat altă dimensiune. Săpunaru are dreptate, le-a lipsit agresivitatea. 

Luați evoluția lui Ivanovski și o sa vedeți de ce a câștigat Petrolul. A dat totul până la epuizare!”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Rapid, în afară de voleul lui Albu și două șuturi ale lui Ioniță, n-a avut ocazii. Nici astea n-au fost mari. Adversarul a apărat un rezultat favorabil. 

Nu pot să spun că a câștigat meritat Petrolul, pentru că a fost o gafă foarte mare a portarului, dar nu se poate spune că Rapid a avut foarte multe ocazii, ghinion, cum au spus ei.

Mihai Stoica

VIDEO Grozav a marcat singurul gol al partidei Petrolul - Rapid, după o gafă uriașă a lui Moldovan

>

FOTO Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat + ce au făcut jucătorii

După meci, rapidiștii au fost extrem de abătuți. Adrian Mutu a mers spre galerie dând din cap în semn de nemulțumire, apoi antrenorul și jucătorii l-au consolat pe Horațiu Moldovan și au salutat suporterii.

La oficială, finanțatorii Victor Angelescu și Dan Șucu arătau extrem de dezamăgiți, Angelescu (foto jos, stânga) chiar plecând imediat după fluierul final.

De partea cealaltă, petroliștii au sărbătorit victoria cu o horă și au cântat alături de cei aproape 15.000 de susținători, iar Gicu Grozav a făcut spectacol:

Petrolul, victorie cu 1-0 în derby-ul cu Rapid

+22 Foto
Moldovan a scăpat mingea în poartă

Petrolul ajunge la 7 puncte și urcă pentru moment pe locul 7 în Liga 1. Rapid stagnează la borna celor 9 puncte și riscă să cadă de pe podium la finalul rundei.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.