Liga 1

Gicu Grozav, omul decisiv din „Primvs Derby”: „A fost extraordinar!”

+22 Foto
Petrolul a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Liga 1. Gheorghe Grozav (31 de ani) a decis „Primus Derby”.

Articol de Cristi Preda (foto), Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 14 August 2022

Petrolul a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Liga 1. Gheorghe Grozav (31 de ani) a decis „Primvs Derby”.

Gicu Grozav a marcat unicul gol al derby-ului de pe arena „Ilie Oană”. În minutul 23 și-a încercat norocul de la marginea careului, cu o execuție la colțul scurt, și a profitat de gafa portarului Horațiu Moldovan.

VIDEO Gicu Grozavu, eroul din Petrolul - Rapid 1-0: gol după o gafă mare a lui Horațiu Moldovan

>

„A fost extraordinar. Mă bucur că am ieșit învingători la final. Știam că va fi un meci greu, Rapid e o echipă puternică. Îi dăm înainte acum!

Poate jocul ne-a dus în direcția această, am încercat să ne apărăm mai bine după pauză. Ne-au înghesuit puțin. Am avut determinare, am suferit puțin și am luat cele trei puncte. Dacă nu iei gol, iei cel puțin un punct. I-am prins o dată, le-am dat gol și acesta e rezumatul.

Ne-a dat energie publicul. Ne-au dat și înaintea meciului, și pe durata lui. O atmosferă superbă, ne-au împins de la spate. Acum o să sărbătorim puțin, apoi ne concentrăm la meciul următor.

Eu mă simt foarte bine, am marcat într-un derby. Mai ales că am reușit să și câștigăm! Toți am lucrat pentru a câștiga, am dat 100%. Sperăm să o ținem așa în continuare. Victoriile o să ne dea încredere”, a spus Gicu Grozavu, la Prima Sport. 

>

Un meci foarte foarte greu, un derby adevărat, cum trebuie să fie în România. Am meritat victoria, fanii și orașul Ploiești meritau o asemenea victorie. Am analizat bine Rapidul, știam că le place să paseze. Am închis meciul la mijloc și așteptam o fază fixă sau o greșeală a lor. Cu atmosfera asta, câștigăm cu orice echipă din România
- Mirko Ivanovski, atacant Petrolul

VIDEO Scandal pe străzi înainte de Petrolul - Rapid

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.