Liga 1

Rădoi a antrenat și norocul la CS Universitatea Craiova! Final incandescent cu Mioveni: penalty ratat și gol anulat de VAR

+14 Foto
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 August 2022

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CS Mioveni, scor 1-0, disputat pe stadionul Municipal din Severin. A fost a doua victorie din tot atâtea meciuri pentru Rădoi pe banca oltenilor. În prelungiri, Liviu Antal, mijlocașul argeșenilor, a ratat de la punctul cu var. 

Chiar dacă s-a jucat la Turnu Severin și nu pe „Oblemenco”, meciul cu „lanterna” din Mioveni a venit pentru CSU Craiova între două teste cotinentale. 

Băieții lui Rădoi s-au instalat din start în jumătatea argeșenilor, care au acceptat statutul de asediați. Ivan l-a verificat primul pe Popescu, după nici un minut. Apoi Scarlatache l-a blocat greu pe Bancu. Un meci cu sens unic, dar, culmea, fără mari ocazii.

Rivaldinho, gol anulat de VAR pentru CS Universitatea Craiova, la 1-0 cu CS Mioveni

În minutul 37, Andrei Ivan a reușit o execuție pe cât de ciudată, pe atât de spectaculoasă: un voleu în diagonală, pe care și Van Basten ar fi fost invidios. Meciul a curs liniștit până în ultimul sfert de oră, unul aflat sub influența VAR.

Reușita lui Rivaldinho din minutul 79 a fost anulată pentru ofsaid, după lungi consultări în camera VAR. Acolo s-au aflat Marian Barbu și Stelian Slabu.

FOTO: captură @Digi Sport 1

Arbitrajul video a intervenit și în ultimul minut al timpului regulamentar, când Raul Silva, fundașul central atât de lăudat de fani, a comis o greșeală flagrantă. A „degajat” în piciorul adversarului, chiar la limita suprafeței de pedeapsă. 

VAR-ul a intervenit din nou, Rusandu a mers la margine, s-a uitat pe ecranul amplasat la marginea terenului, și a dictat lovitură de la 11 metri. Antal a trimis în bară, iar Rădoi obține cu șansă a doua victorie din tot atâtea posibile pe banca Craiovei.

5.000 de spectatoriau asistat la meciul de la Severin

Clasamentul din Liga 1 după CS Universitatea Craiova - CS Mioveni 1-0

CS Universitatea Craiova - CS Mioveni 1-0

CS Universitatea Craiova - CS Mioveni, echipele de start

CSU Craiova: Lazar - Martic, Raul Silva, Screciu - Vlădoiu, Căpățînă, Mateiu, Bancu - Baiaram, Koljic, An. Ivan
Rezerve: Rusu, Papp, Al. Crețu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Markovic, Roguljic
Antrenor: Mirel Rădoi

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Pop, Burnea - Rădescu, Blănaru, Coșereanu
Rezerve: D. Croitoru, Al. Iacopu, Cierpka, Șerbănică, Antal, Buziuc, Toma, Cr. Dumitru, M.Lixandru
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş), Arbitru AVAR: Slabu Stelian (Braşov)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.