Liga 1

Mihai Stoica a remarcat un jucător de la Rapid după înfrângerea cu Petrolul: „E în forma carierei!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 August 2022

Petrolul a câștigat cu Rapid, scor 1-0, dar Mihai Stoica a lăudat un jucător de la formația lui Adrian Mutu.

Managerul celor de la FCSB spune că nu a fost impresionat de meci, dar a lăudat prestația pe care Alexandru Ioniță II a avut-o în acest meci și în debutul sezonului.

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Ioniță după Petrolul - Rapid

„Ioniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului. Mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR CFR Cluj. Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei. Li poate juca oriunde în spatele vârfului.

Meciul acesta a fost subţire, dar atmosfera i-a dat altă dimensiune. Are dreptate Săpunaru. Am văzut agresivitate la Petrolul. Uitați-vă la Ivanovski și veți vedea de ce a câștigat Petrolul”, a spus Mihai Stoica despre mijlocașul de 27 de ani, potrivit OrangeSport.

Alexandru Ioniță, productiv în fața granzilor

Ioniță a contribuit decisiv la fiecare meci disputat în acest sezon. Deși a ratat pregătirea din vară, fiind suspendat în meciurile amicale, a intrat în minutul 38 al partidei de la Cluj, unde a obținut penalty-ul care putea aduce un punct Rapidului, dar care a fost ratat de Albu. 

În meciul cu FCSB, terminat 2-0, a centrat decisiv la primul gol pentru Dugandzic, marcând apoi și un gol de 3 puncte, la Craiova, în meciul cu Universitatea.

VIDEO Alexandru Ioniță, declarații după Petrolul - Rapid 1-0: „Campionatul este foarte echilibrat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.