Liga 1

Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”

Victor Angelescu și Dan Șucu, acționarii Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a comentat înfrângerea cu Petrolul, scor 0-1, din etapa #5 din Superliga.

Omul de afaceri consideră că echipa lui Mutu trebuia să facă mai mult pe faza ofensivă, în ciuda tacticii extrem de defensive a ploieștenilor.

Angelescu: „Petrolul a făcut anti-joc, dar noi trebuia să facem mai mult”

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe.

Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi”, a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

Acționarul Rapidului a vorbit și despre gafa portarului Moldovan, care a scăpat mingea în poartă la șutul lui Gicu Grozav: „Se întâmplă, Horațiu e un poartar foarte bun. Cred că e prima gafă de când e la noi”.

Obiectivul trasat de conducerea Rapidului

Angelescu nu crede că echipa sa se poate bate la titlu, dar își dorește o clasare în primele 4 la finalul sezonului.

„Ne gândim la play-off, vrem neapărat să intrăm acolo. Nu cred că avem șanse reale la titlu. Putem intra în play-off și să ne batem la un loc de cupe europene, o clasare pe 3-4 și câștigarea Cupei. Eu cred că tot cele 3 (n.r. - CFR, FCSB și CSU Craiova) se vor bate la titlu”, a mai spus Angelescu, potrivit sursei menționate.

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.