Campionate

Fanii râd de Manchester United » Cele mai tari meme-uri după umilința din Premier League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

După 1-2 cu Brighton, Manchester United a fost umilită în a doua etapă din Premier League, 0-4 cu Brentford. 

Elevii lui Erik Ten Hag, antrenorul adus pentru a revitaliza echipa, au avut o prestație dezastruoasă, scorul fiind stabilit încă de la pauză. 

După meci, „diavolii” au devenit ținta ironiilor pe internet. Fanii s-au întrecut în glume pe Twitter pe seama lui Manchester United.

FOTO Manchester United, ținta glumelor pe internet

Manchester United, umilită de Brentford

Gazdele de la Brentford au început recitalul încă din minutul 10. Dasilva a șutat din afara careului, la colțul scurt, pe jos. De Gea a părut că va interveni fără probleme, doar că portarul spaniol a scăpat incredibil mâna pe sub mâini.

Spaniolul a continuat seria erorilor, cu o nouă gafă în minutul 18. De Gea i-a pasat lui Eriksen, mijlocașul fiind vizibil presat de un adversar. Danezul a pierdut mingea în careul de 16 metri, iar Jensen a marcat cu un șut plasat.

Brentford nu s-a oprit și a dus scorul la 3-0, în minutul 30. Același De Gea a ieșit haotic pe o centrare din corner, Toney a trimis cu capul în fața porții, de unde Ben Mee a trimis în poarta lăsată liberă de portarul spaniol.

De Gea nu a mai avut însă nicio vină 5 minute mai târziu, când Mbeumo a dus scorul la 4-0. Atacantul lui Brentford a marcat din postură de 1 la 1 cu portarul, după o pasă primită din lateral de la Toney.

A fost prima dată în istoria Premier League când Manchester United a primit 4 goluri în prima repriză, la un meci din deplasare. „Diavolii” au bifat această bornă negativă doar la două meciuri de acasă:

  • Manchester United - Tottenham 1-4 la pauză (final 1-6), 04.10.2020
  • Manchester United - Liverpool 0-4 la pauză (final 0-5), 24.10.2021

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.