Liga 1

MM Stoica a analizat unul dintre transferurile de la Rapid: „A fost adus pentru deliciul tribunelor, dar pe mine nu mă dă pe spate”

Mihai Stoica/ manager FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

MM Stoica, managerul de la FCSB, a analizat Petrolul - Rapid, scor 1-0, și a vorbit despre Jayson Papeau, mijlocașul lateral adus de giuleșteni în această vară.

Francezul venit de la Warta Poznan, din Polonia, a jucat 4 meciuri pentru Rapid în acest sezon, nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv. 

MM Stoica a scos în evidență ineficacitatea lui Papeau, care în sezonul trecut nu a marcat în 27 de meciuri pentru Warta Poznan. În 2020-2021, el a jucat la Amiens și a marcat un gol în 26 de meciuri în Ligue 2.

MM Stoica: „Atacanții care nu dau goluri nu mă dau pe spate”

„Eu când am văzut că l-au transferat, ca la orice jucător care se transferă în România şi pe care nu-l cunosc, mă uit la cifrele lui. Eu sunt un om al cifrelor. Atacanţii care nu dau goluri nu prea mă dau peste cap. Adică nu mă interesează.

Poate să fie un jucător foarte bun Papeau. Poate că a fost adus pentru deliciul tribunelor, ştim foarte bine ce jucători au fost apreciaţi în trecut la Rapid. Întrebarea e, dacă joacă Papeau, unde joacă Măţan, Costache?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.