Stiri extrasport

Ana Bogdan, vacanță de vis după primul titlu din carieră! Imagini incendiare cu frumoasa jucătoare

+49 Foto
Ana Bogdan, Foto: Instagram @_ana.bogdan_

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 August 2022

Ana Bogdan (29 de ani, 63 WTA) se relaxează într-o mini-vacanță, alături de iubitul ei, pilotul Simone Tempestini, după ce a câștigat primul titlu din carieră.

Jucătoarea de tenis a postat noi fotografii pe profilul personal de Instagram și arată că se simte foarte bine, iar la descriere a scris: „Duminică, zi de distracție”.

  • Sursă foto: Instagram @_ana.bogdan_

Imagini spectaculoase din vacanța Anei Bogdan

„Ești foarte frumoasă”, a scris un fan în comentarii, „Se pare că a fost o zi frumoasă și relaxantă pentru tine”, a zis altcineva.

Deși se află în vacanță, Ana Bogdan nu a renunțat la antrenamentele fizice. Aceasta a postat o poză la InstaStory, în care aleargă.

Ana Bogdan, mesaj special de ziua lui Simone Tempestini

În urmă cu două zile, Ana Bogdan și Simone Tempestini au sărbătorit ziua de naștere a pilotului de raliuri, iar românca i-a transmis un mesaj special.

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai adus atâta bucurie și iubire, pentru că mi-ai făcut viața atât de frumoasă și amuzantă, îți mulțumesc că m-ai făcut o persoană mai bună pe teren și în afara lui și pentru că ești jumătatea mea cea mai bună. Sunt norocoasă, norocoasă, norocoasă! La mulți ani, iubire”, a scris Ana Bogdan pe Instagram.

Ana Bogdan și Simone Tempestini formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul românesc.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.