Campionate

Chelsea și Tottenham au remizat spectaculos în Premier League, cu gol marcat în minutul 90+6

+12 Foto
Chelsea și Tottenham au remizat, scor 2-2, în etapa #2 din Premier League, după ce trupa lui Conte a egalat în minutul 90+6 Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

Chelsea și Tottenham au remizat, scor 2-2, în etapa #2 din Premier League, după ce trupa lui Conte a egalat în minutul 90+6.

Pe Stanford Bridge, Chelsea și Tottenham s-au întâlnit în primul derby important al noului sezon de Premier League. Gazdele au avut prima ocazie mare în minutul 19, dar șutul lui Havertz a fost respins excelent de Lloris. Din cornerul rezultat, Koulibaly a deschis scorul.

Cucurella a centrat perfect, iar fundașul central a înscris cu un voleu care l-a lăsat fără reacție pe Lloris. În repriza secundă băieții lui Antonio Conte s-au trezit și puteau egala, dar șutul lui Son a fost blocat de Mendy. Sterling a ratat și el din poziție excelentă în minutul 60. 

Chelsea și Tottenham s-au anulat reciproc

Faza următoare a adus cea mai mare ocazie a meciului. Scăpat singur cu portarul, Kane a șutat însă puțin pe lângă bara din dreapta portarului. Oaspeții au egalat totuși în minutul 68. Hojbjerg, cu un șut plasat din interiorul careului, l-a învins pe Mendy. 

Egalitatea nu a durat decât 10 minute, Chelsea marcând din nou. Reece James a punctat din pasa lui Sterling. La ultima fază a meciului, Tottenham egalat miraculos, prin Kane, care a înscris cu capul din corner și cele două echipe și-au împărțit punctele. Imediat după gol, Tuchel și Contra s-au încăierat și au fost eliminați de arbitru. 

FINAL » Chelsea - Tottenham 2-2

Chelsea - Tottenham, echipe de start: 

CHELSEA: Edouard Mendy - Reece James, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly - Loftus-Cheek, N'Golo Kante, Jorginho, Marc Cucurella - Mason Mount, Kai Havertz, Raheem Sterling.
ANTRENOR: Thomas Tuchel

TOTTENHAM: Hugo Lloris - Cristian Romero, Eric Dier, Ben Davies - Emerson Royal, Rodrigo Bentancur, Pierre-Emile Hojbjerg, Sessegnon - Dejan Kulusevski, Heung-min Son - Harry Kane
ANTRENOR: Antonio Conte

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.