Liga 1

Veste nesperată pentru FCSB » Se face până la urmă transferul atacantului dorit de Becali? „Urmează anunțul clubului”

Pavol Safranko. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

FCSB ar putea reveni pe pista Pavol Safranko (27 de ani), atacantul intrat pe lista lui Gigi Becali de câteva săptămâni. 

După accederea în play-off-ul Conference League, Gigi Becali a anunțat că va mai transfera încă un atacant, iar acesta ar putea fi până la urmă Pavol Safranko.

Deși MM Stoica anunța la finalul lunii iulie că „Safranko e un capitol închis pentru FCSB”, presa din Africa de Sud anunță astăzi că există mari șanse ca vârful slovac să părăsească echipa în următoarele zile. 

Revine în prim-plan transferul lui Safranko la FCSB? 

Pavol Safranko nu a fost inclus în lotul echipei pentru startul acestui sezon, semn că Mamelodi Sundowns nu mai contează pe el, au dezvăluit astăzi cei de la SABC Sport.  Motivul ar fi reprezentat de faptul că în Africa de Sud regulamentul permite echipelor să aibă doar 5 străini în lot, iar fostul jucător al lui Sepsi nu ar mai fi pe placul conducerii. 

Întrebat despre situația atacantului, antrenorul Rulani Mokwena, a precizat pentru sursa citată că o decizie se va lua în curând: „În ceea ce îl privește pe Safranko, profilul clubului nostru s-a schimbat puțin. Și sunt anumite lucruri... dar nu pot să spun nimic acum, clubul va face anunțul”.

În condițiile în care Safranko s-ar despărți de Mamelodi, acesta ar putea ajunge la FCSB, roș-albaștrii anunțând deja că îl vor pe jucător însă numai cu condiția ca acesta să vină liber de contract. 

17 goluriîn 73 de partide a reușit Safranko pe timpul când evolua la Sepsi

VIDEO Totul despre FCSB - Chindia

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.